Uitzending
Waar is de Mol? - Kim Feenstra

Kim Feenstra

Waar is de Mol?

24-11-2008

| 9700 x bekeken | 0 reacties
6
Johnny de Mol neemt ditmaal model Kim Feenstra mee op reis. Deze ‘Holland's Next Top Model’ winnares wil graag op zoek naar haar roots, door een bezoek te brengen aan het land waar haar vader vandaan komt: Indonesië.

Samen beginnen ze aan een geweldige tocht over het Indonesische eiland Bali. Ze leren bodyboarden in de Indische Oceaan, testen hun zenuwen tijdens een bungeejump aan het strand en trekken de binnenlanden in, om meer te weten te komen over het land waar Kim ook geboren had kunnen worden. Gedurende hun zoektocht vertelt Kim open over haar moeilijke jeugd en het criminele circuit waar zij uiteindelijk in belandde.

Maar deze indrukwekkende reis wordt halverwege ruw onderbroken door slecht nieuws uit Nederland. Kims vriend Joshua is overleden. Halsoverkop vertrekt Kim om bij haar vrienden en familie te kunnen zijn.

Eenmaal terug in Nederland zoekt Johnny haar op en praten ze uitgebreid over het grote verlies en hoe het nu met haar is.

Deze uitzending van het programma Waar is de Mol? met de titel Kim Feenstra is uitgezonden op maandag 24 november door Veronica. Te gast was Kim Feenstra. De presentatie was in handen van Johnny de Mol.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee