Uitzending
Voetbal International - Aflevering 35

Aflevering 35

Voetbal International

19-5-2014

| 8462 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Robert Kranenborg bij VI
TV chef Robert Kranenborg steunt de strijd van Wilfred voor gezonder eten in voetbalkantines. Daarvoor heeft hij een aantal recepten gemaakt en de heren aan tafel mogen als eerst proeven.

Wim Kieft kreeg kerstkaarten uit Colombia
Er wordt een boek uitgegeven waarin Wim Kieft openlijk vertelt over zijn drugsverleden en het daardoor ontstane geldprobleem.

Robben zoent met Guardiola
Bayern München heeft het seizoen goed afgesloten en Arjen Robben was door het dolle heen. Dat liet hij nogal duidelijk merken en hing behoorlijk vaak om de nek van coach Josep Guardiola.

Wie is Marcel Bout?
De kogel is door de kerk: Louis van Gaal gaat naar Manchester United. Hij wordt hoofdcoach en neemt natuurlijk zijn eigen staff mee waaronder Marcel Bout, maar wie is Marcel Bout eigenlijk?

"Hij zit er zo ver in"
Een van de assistenten van Louis van Gaal is Frans Hoek en Johan vraagt zich af wat hij precies aan het doen is. René is daarvan helemaal op de hoogte en Hans weet zelfs wat zijn nieuwe naam is.

Rectificatie: Louis bouwt géén bussen!
In tegenstelling tot wat er werd beweerd is Louis niet de bouwer van de bus, maar kent hij deze persoon. Aan alle onduidelijkheid is nu een eind gekomen.

In deze uitzending van Voetbal International was Robert Kranenborg te gast. De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op maandag 19 mei door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie