Uitzending
Voetbal International - Aflevering 34

Aflevering 34

Voetbal International

16-5-2014

| 4964 x bekeken | 0 reacties
7
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen rond voetbal. Er worden wedstrijden, strategieŽn en hoofdrolspelers geanalyseerd.

In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Opstelling van Jan Boskamp
In navolging van Hans Kraay jr heeft Jan nu ook zijn opstelling bekend gemaakt. Het valt Renť op dat er wel veel Feyenoordspelers in staan.

Louis heeft de bus gebouwd
De bus waarin de spelers zullen worden vervoerd tijdens het WK werd gepresenteerd en bondscoach Louis van Gaal deed wel een heel opmerkelijke uitspraak.

"Voor het meezingen de kerk uit"
Het trainingsprogramma van Oranje is begonnen en iedereen werkt hard voor zijn plek in het team. Louis werkt altijd graag met jongens die goed luisteren en sluit de dag vaak af met een liedje.

Muziekprogramma voor 50-plussers
Zijn de kijkers van VI boven de 50 jaar of is het muziekprogramma van Johan, Derksen On The Road, een programma voor oude mensen? De haarstukjes vliegen er in het rond.

Gladjanus van het jaar
Jan Boskamp heeft een prestigeuze prijs gewonnen en Wilfred maakt elk jaar kans op een andere bekende prijs.

De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 34 werd uitgezonden op vrijdag 16 mei door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie