Uitzending
Voetbal International - Aflevering 2

Aflevering 2

Voetbal International

15-8-2014

| 3430 x bekeken | 0 reacties
5
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieŽn en hoofdrolspelers geanalyseerd.

In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Renť onder de indruk van Toine
Met veel elan presenteert Toine van Peperstraten het FOX programma van komend weekend. Niets mis mee. Toch schiet Renť heel hard in de lach.

Komt Eto'o naar Ajax?
Er zijn speculaties dat de Ivoriaanse international Samuel Eto'o naar Ajax zou gaan. Hoe groot is deze kans?

"De hondenlul"
Sinds de samenwerking met Fox mogen de heren zich niet meer negatief uitlaten over presentatoren en programma's van deze zender. Gelukkig is er de publieke omroep nog.

Kees Jansma als Sinterklaas
De zwarte pieten discussie heeft geleid tot het aanpassen van het uiterlijk van zwarte piet in de komende vier jaar. Johan kan zich nog goed herinneren dat Kees Jansma Sinterklaas heeft gespeeld voor zijn kinderen.

Wilfred krijgt zwarte piet op bezoek
Iedereen in de studio is onder de indruk van de prestatie van Dafne Schippers die op het EK atletiek goud heeft gewonnen voor Nederland op het onderdeel 200m sprint. Toch is Wilfred bang dat de discussie ineens over zwarte piet gaat. En dat kan natuurlijk niet.

De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op vrijdag 15 augustus door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie