Uitzending
Voetbal International - Aflevering 33

Aflevering 33

Voetbal International

12-5-2014

| 4485 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Simon Zwartkruis vertelt
Ronald de Boer krijgt een nieuwe uitdaging. Dit en meer nieuws over Ajax krijgen we van Voetbal International verslaggever Simon Zwartkruis.

Jasper Cillessen: Gillette Pro Klassement winnaar 2014
Wilfred gaat op bezoek bij Jasper Cillessen. De keeper van Ajax heeft dit jaar de beste cijfers gehaald en is daarmee Gillette Pro Klassement winnaar geworden.

"Dick was geld aan het tellen"
AZ heeft de finale van de play offs bereikt en dat is een goede prestatie van coach Dick Advoocaat. Toch vindt René dat Dick er niet goed uit ziet.

"Ouwe viezerik, die Kees"
Volgens René reed Kees Jansma vroeger nog wel eens een scheve schaats en dat is de reden dat hij nu zo veel in beeld is.

"Ze heeft tietjes"
Het Eurovisie Songfestival was het gesprek van het weekend en de heren hebben het er ook nog even over. De hamvraag is, waren er naast een baard ook vrouwelijke kenmerken?

"Seks voor de wedstrijd kan"
Johan brengt een boek uit van Diana Kuip, een van de weinige vrouwelijke auteurs die actief is in de voetbalwereld.

"Je wordt toch een keer geil"
Het Nederlands elftal verblijft deze zomer in Rio de Janeiro en wel op de meest interessante locatie. De vraag of de voetbalvrouwen mee moeten naar Brazilië weten Johan en René te beantwoorden en te onderbouwen.

"Ze interviewt alleen zakkenwassers"
Bij alle interviews die Diana Kuip heeft gedaan is ze nog nooit versiert door een voetballer en dat vindt René maar wat moeilijk te geloven.

De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op maandag 12 mei door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie