Uitzending
Voetbal International - Aflevering 30

Aflevering 30

Voetbal International

28-11-2014

| 3707 x bekeken | 0 reacties
5
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieŽn en hoofdrolspelers geanalyseerd.

In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

"Hij zakt van m'n reet af"
Wilfred toont beelden van Jan Boskamp als trainer bij de jeugd van Feyenoord. Wat vooral opvalt is het te grote pak van Jan.

"Wij worden nooit uitgenodigd"
Hans Kraaij en Jan Boskamp zijn uitgenodigd bij Kees Jansma. Het valt Johan op dat hij en Wilfred nooit ergens worden uitgenodigd. Hoe kan dat nou?

"Een beter PSV vandaag"
PSV mag overwinteren in de Europa League na een gelijkspel in Portugal tegen Estoril. Een reactie van Philip Cocu en Memphis Depay.

"Wat is een tamzak Jan?"
Met Jan Boskamp aan tafel passeren soms woorden de revue waarvan Wilfred Genee de betekenis niet kent. Wat betekent bijvoorbeeld tamzak Jan?

"Echt een wereldpartij"
Jan Boskamps clubbie Feyenoord heeft gewonnen in de Europa League. Volgens Jan was het een geweldige wedstrijd.

Jan met Joke Bruijs?
Hoe komt het verhaal toch in de wereld dat Jan Boskamp het met Joke Bruijs heeft gedaan? Hans Kraaij weet hier meer van.

In deze uitzending van Voetbal International waren Hans Kraay jr., Hans Kraay sr., Jan Bos, Joke Bruijs, Kees Jansma en Phillip Cocu te gast. De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 28 november door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie