Uitzending
Voetbal International - Aflevering 25

Aflevering 25

Voetbal International

10-11-2014

| 2870 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Milik is speler van de week
Ook deze week hebben de verslaggevers van Voetbal International hun punten gegeven en de beste spelers van de Eredivisie komen in het Gillette Pro Klassement.

"Er moet een spits komen"
De Feyenoordspitsen Colin Kazim-Richards en Mitchell te Vrede hebben moeite zich te bewijzen en het lijkt er daarom op dat het niet anders kan dan dat Feyenoord een nieuwe spits aantrekt.Daar is VI verslaggever Martijn Krabbendam het mee eens.

"Wankele factor in stabiele ploeg"
Cocu heeft nog veel vertrouwen in zijn doelman, maar de argumenten die hij geeft vindt Thijs Slegers zwak. Vorig jaar was doelman Jeroen zoet een "stabiele factor in een wankele ploeg en dit jaar is hij een wankele factor in een stabiele ploeg".

"PSV gaat vooruit"
Dit seizoen gaat het stukken beter bij PSV dan vorig seizoen en dat komt volgens VI verslaggever Thijs Slegers voornamelijk door trainer Cocu.

"Goed kunstgras in Kaanaadaa"
Er komen steeds meer kunstgrasvelden in de stadions van de Nederlandse profclubs. Dat vindt Johan maar niks. Gelukkig zijn ze in Canada een stuk verder in kwaliteit volgens Jan.

"Kijk, een toupetje"
Johan is een groot muziekliefhebber en een van zijn muzikale gasten had een toupetje. Daar mocht René niets van zeggen.

Jan bezoekt jonge moeders
Sinds kort is Jan aan de slag bij Feyenoord en is hij betrokken bij de training van de pupillen. Volgens René betekent dat ook dat er een hoop jonge moeders langs de lijn staan en daar kan Jan natuurlijk even langs gaan.

De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 25 werd uitgezonden op maandag 10 november door RTL7 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!