Uitzending
Voetbal International - Aflevering 26

Aflevering 26

Voetbal International

14-11-2014

| 2946 x bekeken | 0 reacties
5
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieŽn en hoofdrolspelers geanalyseerd.

In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Portret van topscorer Kramer
Topscorer van de Nederlandse eredivisie is op dit moment ADO Den Haag-speler Michiel Kramer. Een portret van deze bijzondere voetballer.

Bondscoach Derksen?
Wat zou Johan Derksen doen als hij bondscoach was? En nog belangrijker: wie wordt zijn assistent?

Van Persie de echte leider?
Robin van Persie lijkt sinds kort aardiger over te komen in de media. Maar is de aanvoerder van het Nederlands Elftal ook een echte leider?

Medelijden met Guus?
Heeft Jan Joos van Gangelen medelijden met Guus Hiddink? En wat vinden van der Gijp en Derksen van de prestaties van de bondscoach?

"Jullie staan voor lul"
Renť van der Gijp begrijpt niets van de verslaggeving bij Fox. Nac-FC Dordrecht verslaan met een vlinderdas? Gijp begrijpt er niets van.

"What do you think of Johan?"
Kenny Wayne Shephard opent de aflevering van Voetbal International op vrijdag 14 november. Een muzikant die Johan heeft geregeld en als schoonvader Mel Gibson heeft!

De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op vrijdag 14 november door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee