Uitzending
Voetbal International - Aflevering 32

Aflevering 32

Voetbal International

5-12-2014

| 2733 x bekeken | 0 reacties
6
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieŽn en hoofdrolspelers geanalyseerd.

In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

"Dan schiet je 'm toch neer"
In Engeland huist een zeldzame zeemarter in een voetbalstadion. Niemand kan het beest echter vinden. Valentijn en Renť hebben wel een oplossing.

Johan was zwarte piet
Renť bekent aan tafel ooit Sinterklaas te zijn geweest. Daarna doet Johan de onthulling dat hij vroeger verschillende keren voor zwarte piet heeft gespeeld.

Derksen even groot als Cruijff?
Johan Derksen legt uit dat er maar drie mensen in Nederland zijn die vestand van voetbal hebben.

"Bestel een pizza man!"
Opnieuw begint Renť tijdens een voetbalgesprek over Onno Hoes. Hij begrijpt niet dat Hoes zich erin heeft laten luizen in een cafť.

Stam stopt met cursus betaald voetbal
Jaap Stam is gestopt met de cursus Betaald Voetbal. De oud-topvoetballer heeft moeite met de studie, die inmiddels op VWO-niveau wordt gegeven. Johan heeft hier zo zijn eigen mening over.

"Misschien komt Onno Hoes ook wel"
Het heerlijk avondje is aangebroken bij de heren van Voetbal International. En wie weet schuift Onno Hoes ook nog aan met zo'n banketstaaf op tafel!

In deze uitzending van Voetbal International waren Onno Hoes, Jaap Stam, Zwarte Piet en Sinterklaas te gast. De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op vrijdag 5 december door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!