Uitzending
Van Onschatbare Waarde - Zakzonnewijzer

Zakzonnewijzer

Van Onschatbare Waarde

14-7-2020

| 1002 x bekeken | 0 reacties
6
Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen officiŽle titel, maar wordt doorgaans Vrouw met luipaard genoemd.

Rallyrijder Willem biedt een heuse Harley Davidson aan de experts aan. Het gaat om een 'oudje' uit 1924, dat nog helemaal compleet is. Dat maakt het een zeer uniek object. Weten de experts de motor met zijspan op waarde te schatten, waardoor Willem misschien met de bus naar huis moet?

Verder in deze aflevering: handelaar Gerwin die een gokje waagde door een roulettebak op internet te kopen.

En verkoper Ruud kreeg ooit een zakzonnewijzer door een klusje bij een man te doen. Maar hoeveel heitjes hij met dit karweitje heeft verdiend, hangt van de experts af. Het is geen geheim dat expert Bert speciale interesse heeft in alle objecten met een wijzer. Maar welke collega-expert probeert hem te dwarsbomen?

Dit is een herhaling 17 april 2019.

De presentatie was in handen van Dionne Stax. Deze uitzending van het programma Van Onschatbare Waarde met de titel Zakzonnewijzer werd uitgezonden op woensdag 14 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie