Uitzending
Vals Plat - 1-11-2008

1-11-2008

Vals Plat

846 x bekeken | 0 reacties
6
Indiaan in de polder
Vlijmscherpe messen en werpsterren, bijlen, kruisbogen, speren, zwaarden, pistolen en geweren. Het zijn de attributen voor de act Les Indians van het echtpaar Melanie van Campen en Norbert Uyterlinde. In Les Indians is Norbert Sitting Bull met zijn onafscheidelijke squaw. Deze act balanceert op de grens van het menselijk kunnen, absolute concentratie, angst en durf. Mensen die deze show eenmaal hebben gezien zullen er nog lang over napraten, volgens hun reclamebrochure.

Autistisch
Sanne is achttien jaar en autistisch. Ze heeft hulp nodig bij omgaan met geld en andere dagelijkse dingen. School heeft ze niet afgerond omdat ze moeite had met het werken in de grote groepen. Ze heeft liever contact met mensen die ouder zijn dan zij zelf omdat ze angstig wordt van haar leeftijdgenoten. Vier ochtenden in de week werkt ze vrijwillig bij de Stichting Mode Met een Missie. Deze stichting biedt dak- en thuisloze vrouwen een zinvolle dagbesteding door hen in te zetten bij het ontwikkelen van een hoogwaardig modelabel.

Presentatie: Hakim Tra´dia.

Deze uitzending van het programma Vals Plat is uitgezonden op zaterdag 1 november door de NPS. De presentatie was in handen van Hakim Tra´dia.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee