Uitzending
VaarTV - Aflevering 10

Aflevering 10

VaarTV

19-12-2015

| 1737 x bekeken | 0 reacties
6
In de laatste aflevering van VaarTV van dit seizoen gaan Vivian en Ferdinand naar het vaargebied rond Purmerend en de Rijp. Ze varen door een bijzonder natuurgebied waarin twee Unesco werelderfgoederen, De Beemster en de Stelling van Amsterdam, elkaar overlappen. Het gebied rond het schilderachtige de Rijp wordt ook het land van Leeghwater genoemd, als eerbetoon aan de geniale waterbouwkundige die met zijn molens de polders droogmaakte.

Epco test deze aflevering de Intender 640 en 760 en gaat op pad met de XO 250 die een supermoderne 300 pk Evinrude G2 E-tech motor aan de spiegel heeft. Ook bespreekt hij het onderhoud aan een tender met een booteigenaar. Tot slot blikt VaarTV vooruit naar de week van de Watersport die van 2 tot en met 9 mei door het hele land wordt gehouden om mensen enthousiast te maken voor het watersporten.

De presentatie was in handen van Epco Ongering en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma VaarTV met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op zaterdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie