Uitzending
Uitgesproken - 6-7-2011

6-7-2011

Uitgesproken

872 x bekeken | 0 reacties
6
Uit de euro. Nu het nog kan, Volkert van der G. bedreigd en Hans Wiegel over Haagse perikelen.

In de zomer beslissen de Europese ministers van financiën of er opnieuw 125 miljard euro naar Griekenland verscheept moet worden. In Uitgesproken WNL pleiten verschillende opiniemakers er voor om uit de euro te stappen en samen met de Noord-Europese landen een eigen munt te slaan. Met één munt voor het noorden, de neuro, en één munt voor het zuiden, de zeuro. Uitgesproken WNL gaat in op de voor- en nadelen van de nieuwe munt. (stem op: www.nuhetnogkan.eu)

Negen jaar geleden werd Volkert van der G. veroordeeld tot 18 jaar voor de moord op Pim Fortuyn. Het is mogelijk dat Volkert van der G. over twee jaar op weekendverlof zou kunnen gaan. De naderende voorwaardelijke invrijheidsstelling zorgt nu al voor beroering bij Fortuyn-aanhangers. Via websites wordt de moordenaar van Fortuyn bedreigd. Welk gevaar loopt Volkert van der G.? In Nederland blijkt weinig geregeld te zijn voor dit soort beruchte ex-gestraften qua beschermingsprogamma’s of nieuwe identiteitsprogramma's. In de studio ontvangt presentator Joost Eerdmans de broer van Pim Fortuyn, Marten Fortuyn.

Politiek Den Haag gaat met vakantie. In de studio kijkt VVD-coryfee en WNL’s politieke commentator Hans Wiegel vooruit op het volgende politieke seizoen. Wat zijn de hete hangijzers? Welke bezuinigingen komen er aan? Van welke politicus gaan we veel horen? En van wie niet? Hans Wiegel geeft zijn ongezouten visie.

Deze uitzending van het programma Uitgesproken is uitgezonden op woensdag 6 juli door de AVRO. Te gast waren Hans Wiegel en Marten Fortuyn. De presentatie was in handen van Joost Eerdmans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!