Uitzending
Uitgesproken - 11-7-2011

11-7-2011

Uitgesproken

1035 x bekeken | 0 reacties
6
Tristan van der V. de schutter in Alphen a/d Rijn, was schizofreen. Maar een man wordt toch vervolgd omdat hij wist van Tristan's plannen en dit niet gemeld heeft. Strafpleiter Inez Weski vindt dit een rare gang van zaken.

Wie droomt er niet van superman te zijn. Kogels kaatsen bijvoorbeeld keihard terug op je huid. Kunstenares Jalila Essaidi ontdekte samen met het Leids Universitair Medisch Centrum dat deze theorie ook werkelijkheid kan worden.

De Nederlandse publieke sector geeft ruim € 120 miljard p/j uit aan goederen en diensten. Maar centrale regie op de overheidsinkopen ontbreekt volledig. Volgens Elisabetta Manunza van het Academisch Genootschap Aanbesteden verspilt de overheid hierdoor miljarden euro's.

Nederland telt 1300 Fokuswoningen, die zwaar gehandicapten de mogelijkheid bieden zelfstandig te wonen. Door bezuinigingen van het kabinet worden deze woningen in hun voortbestaan bedreigd.

Deze uitzending van het programma Uitgesproken is uitgezonden op maandag 11 juli door de AVRO. Te gast was Inez Weski. De presentatie was in handen van Pieter Hilhorst.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie