Uitzending
Tijd voor MAX - Thuis bewegen met Olga Commandeur

Thuis bewegen met Olga Commandeur

Tijd voor MAX

20-3-2020

| 186 x bekeken | 0 reacties
5
Nu we massaal thuis zitten, kan het sporten erbij inschieten. Toch is het belangrijk om te blijven bewegen en zo je weerstand te verhogen, zeker voor ouderen. Trainer Olga Commandeur van Nederland in Beweging speelt hierop in en heeft goed nieuws voor ons!

Vanavond om zeven uur spreekt Koning Willem-Alexander het land toe naar aanleiding van de crisis rond het coronavirus. Met koningshuisdeskundige Justine Marcella kijken we vooruit.

Met politiek commentator Kees Boonman kijken we terug op een bewogen politieke week en Sjors van der Panne zingt een lied speciaal voor de zorgmedewerkers.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Olga Commandeur, Justine Marcella en Kees Boonman te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Thuis bewegen met Olga Commandeur werd uitgezonden op vrijdag 20 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie