Uitzending
Tijd voor MAX - Een update van De Luisterlijn

Een update van De Luisterlijn

Tijd voor MAX

25-3-2020

| 112 x bekeken | 0 reacties
6
Vorige week startten Omroep MAX en de Luisterlijn een grote campagne om onder andere ouderen een luisterend oor te kunnen bieden in deze tijden van crisis. Wat voor soort telefoontjes krijgen ze binnen? En wat zegt dit over de situatie van de ouderen in Nederland? We praten erover met Dorine Kettenes van de Luisterlijn en Paul van Lange, hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Met internist, infectioloog en viroloog Eric van Gorp praten we over het belang van hygiŽne en over HygienePlus: een nieuw te lanceren site voor hygiŽne bij senioren.

We videobellen met Patty Brard die haar 65ste verjaardag viert. Vandaag komt haar nieuwe boek uit.

We spreken met Jacomien Wolfkamp, die vanwege de strenge corona-maatregelen haar zoon niet meer kan bezoeken, die tot een risicogroep behoort.

En met huisarts Ted van Essen bespreken we de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Patty Brard te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een update van De Luisterlijn werd uitgezonden op woensdag 25 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie