Uitzending
Tijd voor MAX - Frank Boeijen schreef corona-lied

Frank Boeijen schreef corona-lied

Tijd voor MAX

23-3-2020

| 149 x bekeken | 0 reacties
6
Velen hebben troost gevonden in het lied De verlaten stad dat Frank Boeijen deze week uitbracht. Het nummer geeft op een prachtige manier het gevoel weer van veel Nederlanders, in deze bijzondere corona-dagen. We zijn benieuwd hoe dat klinkt.

Filosoof Daan Roovers, sinds vorig jaar de Denker des Vaderlands bespreekt wat corona met ons en met de samenleving doet. Wat gebeurt er als de dagelijkse routine wegvalt? En hoe kijkt Daan naar de vele sociale initiatieven die ontstaan?

Ook fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers schuift bij ons aan.

Janny van der Heijden staat in de keuken en met dokter Ted van Essen en Ombudsman Jeanine Janssen bespreken we de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Frank Boeijen te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Frank Boeijen schreef corona-lied werd uitgezonden op maandag 23 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie