Uitzending
Tijd voor MAX - Ombudsman Jeanine Janssen over reizen en corona

Ombudsman Jeanine Janssen over reizen en corona

Tijd voor MAX

18-3-2020

| 196 x bekeken | 0 reacties
6
In de week voorafgaand aan de boekenweek lanceerde Splinter Chabot zijn debuutboek Confettiregen waarin hij openhartig schrijft over zijn worsteling om zijn homoseksuele geaardheid te accepteren. Ook Splinters moeder Jolanda Chabot is aanwezig.

Jeanine Janssen beantwoordt vragen over vakanties en corona en reageert op de huidige keuzes van reisorganisaties.

In april 2020 is het veertig jaar geleden dat Beatrix koningin werd. Ter gelegenheid van dat jubileum is bij de NTR de vierdelige documentaire De zware jas van Beatrix te zien, gemaakt door Godfried van Run en journaliste Jutta Chorus. Samen vertellen ze wat we van deze documentaire kunnen verwachten.

Het optreden is van Beaudil Elzenga. Het is 50 jaar geleden dat zangeres Janis Joplin op 27 jarige leeftijd overleed aan een overdosis heroïne. Haar liedjes blijven nog altijd geliefd, zo ook voor Beaudil Elzenga, die al als jong meisje kennis maakte met haar muziek. Bij ons vertolkt ze één van Janis’ legendarische nummers.

Huisarts Ted van Essen beantwoordt kijkersvragen omtrent het coronavirus.

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ombudsman Jeanine Janssen over reizen en corona werd uitgezonden op woensdag 18 maart door MAX en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie