Uitzending
Tijd voor MAX - Susan Smit

Susan Smit

Tijd voor MAX

1-2-2010

| 1767 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Wat staat u het beste? Afgelopen week was de Amsterdam FashionWeek 2010. Mooie kleding maar voor de meeste vrouwen niet geschikt en onbetaalbaar. Toch wil iedereen er iedere dag leuk en goed uitzien. U koopt natuurlijk de kleding die u zelf mooi vindt maar kiest u wel de juiste kleur? En wat staat nou echt goed als u klein bent, of juist lang, brede heupen hebt, of juist heel slank bent?

Verder in Tijd voor MAX: De rubriek Vrienden van Vroeger De actualiteiten van de dag Te gast: Susan Smit. Sinds 22 januari 2010 ligt haar nieuwe boek Vloed in de winkels. Het boek vertelt het verhaal van de overgrootmoeder van Susan, Adriana van Konijnenburg. Een boek over keuzes, liefde en leven in een mondaine badplaats in 1899. Onder andere hierover praten we met Susan Smit. Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2 

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Susan Smit is uitgezonden op maandag 1 februari door MAX. Te gast was Susan Smit. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie