Uitzending
Tijd voor MAX - Rouwen om je huisdier

Rouwen om je huisdier

Tijd voor MAX

2-11-2018

| 334 x bekeken | 0 reacties
6
Schrijfster en journaliste Antoinnette Scheulderman ontdekte na de dood van haar geliefde teckel Bubbels dat rouwen om je huisdier lang niet door iedereen geaccepteerd wordt. Ze schreef daarover het boek 'Dan neem je toch gewoon een nieuwe'. Bij ons haar verhaal.

Verder: artistiek directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts zit bij ons aan tafel, ze vertelt over de overzichtstentoonstelling over de afgelopen zomer overleden kunstenaar Armando die 3 november wordt geopend.

En de muzikale theatervoorstelling De Gouden Jaren, met presentator Jacques Klöters en het orkest van Cor Bakker, gaat in reprise. Jacques Klöters legt uit hoe deze succesformule werkt en de band van Cor Bakker laat ons muzikaal genieten.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Antoinnette Scheulderman, Cor Bakker en Jacques Klöters te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Rouwen om je huisdier werd uitgezonden op vrijdag 2 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie