Uitzending
Tijd voor MAX - De zin en onzin van het Pioppi-dieet
Tijd voor MAX - De zin en onzin van het Pioppi-dieet

De zin en onzin van het Pioppi-dieet

Tijd voor MAX

7-11-2018

| 604 x bekeken | 0 reacties
6
Met hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell hebben we het over het Pioppi-dieet, dat is ineens ontzettend populair. Maar wat is het en is het terecht dat het Voedingscentrum er kritisch op is? Jaap legt het uit.

Deze week verschijnt Grote groet uit Zwagerland, een verzameling teksten van de drie jaar geleden overleden schrijver Joost Zwagerman waarin hij zijn liefde voor de provincie Noord-Holland tot uiting brengt. Literair journalist Maria Vlaar die bezig is met de biografie over Zwagerman stelde het boek samen en verzorgde de inleiding. Bij ons vertelt ze wat haar zo fascineert aan de auteur.

En musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten zijn momenteel in de theaters te bewonderen in de Andrew Lloyd Webber-klassieker Evita. Ze vertellen over de magie van deze musical over de Argentijnse First Lady Eva Perón die nu al voor de derde keer in Nederland wordt opgevoerd en natuurlijk laten ze ook één van de klassieke nummers horen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Brigitte Heitzer en René van Kooten te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De zin en onzin van het Pioppi-dieet werd uitgezonden op woensdag 7 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie