Uitzending
Tijd voor MAX - Blijvend applaus voor Hans Dagelet

Blijvend applaus voor Hans Dagelet

Tijd voor MAX

30-10-2018

| 799 x bekeken | 0 reacties
6
Hans Dagelet ontvangt 11 november de Blijvend Applaus-prijs voor zijn gehele oeuvre. Samen met zijn echtgenote Esther Apituley is hij op dit moment te bewonderen in de reprise van de voorstelling Bach & Bleekwater. Esther en Hans zijn bij ons te gast.

Zangeres en cabaretičre Tineke Schouten komt langs om te vertellen over de voorstelling Highlights, waarmee ze sinds begin deze maand in het theater staat.

Verder: een optreden van singer-songwriter Tim Knol. Hij heeft een nieuwe single uit, I’m not ready for the city, en gaat vanaf deze week weer op toer.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hans Dagelet, Tim Knol en Tineke Schouten te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Blijvend applaus voor Hans Dagelet werd uitgezonden op dinsdag 30 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten