Uitzending
Tijd voor MAX - De gevoelstemperatuur van weermannen en -vrouwen

De gevoelstemperatuur van weermannen en -vrouwen

Tijd voor MAX

6-11-2018

| 808 x bekeken | 0 reacties
6
In het door Heleen Ekker geschreven boek Gevoelstemperatuur geven de vier weerpresentatoren van het NOS Journaal hun visie op de opwarming van de aarde, vertellen ze openhartig over hun zorgen en wat ze in hun eigen leven doen om het tij te keren. Bij ons licht Marco Verhoef dit toe en hij legt ook uit welke impact de klimaatsverandering heeft op het dagelijkse weerbericht.

Ook fotomodellen Tanja Kok en Aad van der Linden zijn bij ons te gast. Deze week verschijnt het boek van Tanja 'Help! Ik ben model', daarin geeft ze door middel van interviews met insiders uit de modewereld een kijkje geeft in het werkelijke leven van een fotomodel.

En zangeres en actrice Ellen ten Damme vertelt aan onze tafel over het speciale nachtconcert dat zij op 1 december geeft in theater Carré. Het is een extra concert in het kader van haar huidige tour Paris-Berlin, een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw. Ellen treedt natuurlijk ook op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ellen ten Damme en Marco Verhoef te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De gevoelstemperatuur van weermannen en -vrouwen werd uitgezonden op dinsdag 6 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee