Uitzending
Tijd voor MAX - Spelletjesmens Jan Versteegh over Lingo

Spelletjesmens Jan Versteegh over Lingo

Tijd voor MAX

6-9-2019

| 418 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag te gast Anna Gimbrere en Ex-Dolly Dot Anita Heilker is er om te vertellen over haar deelname aan Expeditie Robinson.

Elles Hetebrij is al jaren een bekende naam in Zwolle; ooit won ze de verkiezing van Miss Overijssel, en al 20 jaar drijft ze een kroeg in de Zwolse binnenstad. Daar organiseert ze ook speciale middagen voor ouderen. Inmiddels is er zelfs een plantsoen naar Elles vernoemd. Over al haar activiteiten vertelt ze in Tijd voor MAX.

Ook de Zwolse persfotograaf Jan Stappenbeld schuift aan om te vertellen over zijn carrière. Jan werkte bijna een halve eeuw voor De Telegraaf.

Wat de keuken betreft besteden we aandacht aan het Zwolse De Kas van KAAT, waar biologische producten verbouwd worden met behulp van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hij is in de voetsporen getreden van Robert ten Brink, Francois Boulanger, Nance en Lucille Werner. Jan Versteegh is de nieuwe presentator van Lingo.

Het optreden wordt vandaag verzorgd door een illuster trio: Scherrie & Susaye Formerly of The Supremes.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jan Versteegh, Anita Heilker en Anna Gimbrere te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Spelletjesmens Jan Versteegh over Lingo werd uitgezonden op vrijdag 6 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie