Uitzending
Tijd voor MAX - Pepijn Schoneveld speelt in 14 de Musical

Pepijn Schoneveld speelt in 14 de Musical

Tijd voor MAX

23-9-2021

| 423 x bekeken | 0 reacties
6
Binnenkort gaat 14 de Musical in premičre. De musical laat zien hoe een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen uitgroeit tot een wereldster. Pepijn Schoneveld speelt de rol van de schoonvader van Johan Cruijff.

Heddy Honigmann behoort tot de beste documentairemakers ter wereld. Ze ontving talloze prijzen. Nu ze ernstig ziek is, werd het tijd voor een film over haarzelf, vond producent Pieter van Huystee. En zo ontstond de film No Hay Camino (Er Is Geen Weg).

Alain Donker schreef het boek Zoeken naar Sara, over de strijd voor en de zoektocht naar zijn dochter.

En Mell & Vintage Future treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Pieter van Huystee te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Pepijn Schoneveld speelt in 14 de Musical werd uitgezonden op donderdag 23 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten