Uitzending
Tijd voor MAX - Stanley Burleson speelt de rol van geest in musical Aladdin

Stanley Burleson speelt de rol van geest in musical Aladdin

Tijd voor MAX

28-9-2021

| 545 x bekeken | 0 reacties
6
Aankomend weekend is Het Weekend van de Wetenschap! Wetenschapsjournalist Jim Jansen en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder zijn enthousiaste ambassadeurs.

Sloddervos is het nieuwe merk door de makers van Woezel & Pip. Het boek is het debuut van Dinand Woesthoff.

Binnenkort is de telefilm Alles van Waarde te zien. Hierin speelt actrice Carly Wijs de moeder van een getrouwde, homosekuele man die binnen zijn familie en de kerk worstelt met zijn seksuele geaardheid.

Stanley Burleson speelt de rol van geest in de aankomende musicalversie van 'Aladdin'. Hij treedt bij ons op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Carly Wijs, Dinand Woesthoff, Erik Scherder en Stanley Burleson te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Stanley Burleson speelt de rol van geest in musical Aladdin werd uitgezonden op dinsdag 28 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten