Uitzending
Tijd voor MAX - Daniël Boissevain speelt in de nieuwe theaterthriller De Schuldige

DaniŽl Boissevain speelt in de nieuwe theaterthriller De Schuldige

Tijd voor MAX

29-9-2021

| 480 x bekeken | 0 reacties
6
Na het succes van de voorstelling Liften is er nu een Liften 2, met in de hoofdrol Joke de Kruijf, Frederique Sluyterman van Loo en Winston Post.

In de nieuwe de theaterthriller De Schuldige speelt DaniŽl Boissevain een politieman die een ontvoerde vrouw probeert te redden vanuit de meldkamer. Het stuk is gemaakt naar de internationaal bekroonde film Den Skyldige. DaniŽl komt erover vertellen.

Stichting Cure for Cancer zet zich al jaren in om jonge arts-onderzoekers die nier-, blaas- of prostaatkanker behandelen, financieel te ondersteunen. Een van hen is Richard Zieren.

En schrijver en dichter Abdelkader Benali is te gast.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Abdelkader Benali, Daniel Boissevain, Frťdťrique Sluyterman van Loo, Joke de Kruijf en Winston Post te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel DaniŽl Boissevain speelt in de nieuwe theaterthriller De Schuldige werd uitgezonden op woensdag 29 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten