Uitzending
Tijd voor MAX - Barbara de Loor over wandeltocht De Hartstocht

Barbara de Loor over wandeltocht De Hartstocht

Tijd voor MAX

21-9-2021

| 275 x bekeken | 0 reacties
6
Leo Alkemade heeft een wielerliedje geschreven. Parijs-Roubaix was zijn inspiratiebron.

Job van Tol wilde oppasser worden in Artis. Inmiddels leeft hij al 13 jaar die droom en schreef daar nu een boek over: De Oppasser.

Zaterdag 2 oktober vindt de Hartstocht plaats. Barbara de Loor loopt ook mee.* Na de moord op de 16-jarige Marianne Vaatstra in 1999 bleven niet alleen haar familie, vriendenkring en dorpsgenoten ontredderd achter. Heel Nederland voelde intens mee. Linda Kramer maakte er een documentaireserie over.

De gezondheidsraad komt voor het eerst sinds 2014 met een nieuw advies over de griepprik. Te gast: Dokter Ted van Essen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Barbara de Loor en Leo Alkemade te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Barbara de Loor over wandeltocht De Hartstocht werd uitgezonden op dinsdag 21 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  8-12-2019

  Leo Alkemade heeft een wielerliedje geschreven. Parijs-Roubaix was zijn inspiratiebron. Job van Tol wilde oppasser worden in Artis. Inmiddels leeft hij al 13 jaar die droom en schreef daar nu een boek over: De…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten