Uitzending
Tijd voor MAX - Op eigen benen staan

Op eigen benen staan

Tijd voor MAX

13-11-2014

| 1650 x bekeken | 0 reacties
5
Kinderen met een handicap op eigen benen laten staan. Daar tekent u toch voor? Dat doen Annemarie Haverkamp, Jaap Jongbloed en Hans Schiffers al wel. Zij zijn te gast. Annemarie Haverkamp is journalist, schrijfster en moeder van de 10-jarige Job. Job heeft een handicap en over het dagelijkse leven met een gehandicapt kind schrijft Annemarie regelmatig. In de Filippijnen zag zij dat er voor kinderen met een handicap nog heel veel moet worden verbeterd. Zij vertelt over haar ervaringen. Ook het Liliane Fonds komt aan het woord. De organisatie die zich sterk maakt voor goede zorg, revalidatie, onderwijs en een veilige sociale omgeving voor kinderen met een handicap. Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds, steunt deze initiatieven van harte. En ook radio Deejay Hans Schiffers zet zich tijdens de uitzending op een bijzondere manier in voor kinderen met een handicap.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hans Schiffers en Jaap Jongbloed te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Op eigen benen staan werd uitgezonden op donderdag 13 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Kinderen met een handicap op eigen benen laten staan. Daar tekent u toch voor? Dat doen Annemarie Haverkamp, Jaap Jongbloed en Hans Schiffers al wel. Zij zijn te gast. Annemarie Haverkamp is journalist, schrijfster en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten