Uitzending
Tijd voor MAX - Val Berlijnse muur

Val Berlijnse muur

Tijd voor MAX

6-11-2014

| 1292 x bekeken | 0 reacties
4
We staan met diverse gasten stil bij 25 jaar na de val van de Berlijnse muur. Lizet Kruyff maakt koolsoep. Stef Bos treedt op en Dieuwertje Blok is te gast. 25 jaar geleden op donderdag 9 november 1989 viel de Berlijnse muur. Over deze bijzondere gebeurtenis praten we met Dolores Thijs. Zij schreef de roman 'Retour Berlin Ostbahnhof' over de periode die het gezin Thijs doorbrengt in Oost-Berlijn. Met Ellen Siebert. Ellen groeide op in de DDR in het plaatsje Halle. Met Henri Beunders. Henri was correspondent Oost-Berlijn voor de NRC, ook ten tijde van de val van de muur. En met Friso de Zeeuw. Friso heeft het DDR museum opgericht. Culinair historica Lizet Kruyff maakt een typisch Oost-Duits koolsoepje en Stef Bos treedt op!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Stef Bos, Friso de Zeeuw, Henri Beunders en Dieuwertje Blok te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Val Berlijnse muur werd uitgezonden op donderdag 6 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    We staan met diverse gasten stil bij 25 jaar na de val van de Berlijnse muur. Lizet Kruyff maakt koolsoep. Stef Bos treedt op en Dieuwertje Blok is te gast. 25 jaar geleden op donderdag 9 november 1989 viel de Berlijnse…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten