Uitzending
Tijd voor MAX - De Bouquet Reeks

De Bouquet Reeks

Tijd voor MAX

20-11-2014

| 1085 x bekeken | 0 reacties
6
Marit van Bohemen schreef voor de jubilerende Bouquet Reeks. Wat heeft het gevangenschap gedaan met activiste Faiza Oulahsen? En Daphne Deckers is te gast. De Bouquet Reeks, bekend om haar romantische liefdesverhalen, viert feest. In Nederland verschijnt voor het eerst in de geschiedenis een uitgave met verhalen die zijn geschreven door Nederlanders. En van de verhalenschrjivers is Marit van Bohemen. Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen kwam een jaar geleden vrij uit een Russische cel na de actie van Greenpeace tegen olieboringen in het Noordpoolgebied. Wat heeft het gevangenschap met haar gedaan? En met Ernst de Corte praten we over zijn vader Jules en Ernst treedt op!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Daphne Deckers en Marit van Bohemen te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De Bouquet Reeks werd uitgezonden op donderdag 20 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Marit van Bohemen schreef voor de jubilerende Bouquet Reeks. Wat heeft het gevangenschap gedaan met activiste Faiza Oulahsen? En Daphne Deckers is te gast. De Bouquet Reeks, bekend om haar romantische liefdesverhalen,…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten