Uitzending
Tijd voor MAX - Tot volgend jaar

Tot volgend jaar

Tijd voor MAX

11-11-2014

| 1179 x bekeken | 0 reacties
6
Acteurs Peter Tuinman en Liz Snoijink vertellen over de voorstelling 'Tot volgend jaar' waarin zij samen te zien zijn. Dokter Ted over ontrouw aan medicijngebruik en Freek Bartels is te gast. Een boekhouder, gespeeld door Peter Tuinman en een huisvrouw, gespeeld door Liz Snoijink, krijgen een vreemde affaire. Ze trouwen uiteindelijk beiden met een ander, maar blijven elkaar één keer per jaar zien. Zo ontstaat een bijzonder liefdesverhaal. Het stuk 'Tot volgend jaar', volgt het koppel 25 jaar lang tijdens hun romantische ontmoetingen. Peter en Liz zijn te gast. Waarom zijn patiënten 'ontrouw' aan hun afspraken over medicijngebruik? Dokter Ted legt uit hoe dit zit. Hans Docter speciaal gezant Ebola voor Nederland praat ons bij over de stand van zaken rond het Ebola virus. En The New London Chorale treedt op!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Freek Bartels, Liz Snoijink en Peter Tuinman te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Tot volgend jaar werd uitgezonden op dinsdag 11 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Acteurs Peter Tuinman en Liz Snoijink vertellen over de voorstelling Tot volgend jaar waarin zij samen te zien zijn. Dokter Ted over ontrouw aan medicijngebruik en Freek Bartels is te gast. Een boekhouder, gespeeld…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten