Uitzending
Tijd voor MAX - Lee Towers

Lee Towers

Tijd voor MAX

8-9-2017

| 504 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: Lee Towers, Jorrit Ruijs, Gaia Aikman, Rayan Maulabaks, de afvaller van Heel Holland Bakt, Dick Berlijn, Mark de Wit en meer! Lee Towers woont in Scheveningen en kan dus niet ontbreken als wij daar te gast zijn. Hij maakte maar liefst 46 albums en ontving in 2017 de Edison Oeuvreprijs voor zijn gehele Oeuvre en zijn buitengewone verdiensten voor de Nederlandse muziek. Hij zal ook voor ons optreden in deze uitzending.

Daarnaast schuiven Jorrit Ruijs, Gaia Aikman en Rayan Maulabaks, sterren uit de musical The Lion King aan. Momenteel draait de musical in Scheveningen. De maskers uit de musical hebben ze meegenomen en liggen op tafel.

De laatste gast van deze uitzending is de eerste afvaller van Heel Holland Bakt. Hoe vond ze het om mee te doen? Ook maakt ze voor ons haar lievelings taart.

Het televisie-programma The Verdict, gebaseerd op het Duitse theaterstuk Terror, behandelt een duivels dilemma. Mag een gekaapt passagiersvliegtuig neergehaald worden om te voorkomen dat het vliegtuig zich in een vol voetbalstadion stort? Dick Berlijn en Mark de Wit zijn te gast om er over te praten.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Lee Towers en Dick Berlijn te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Lee Towers werd uitgezonden op vrijdag 8 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie