Uitzending
Tijd voor MAX - Uniek in Nederland: Drs. Down

Uniek in Nederland: Drs. Down

Tijd voor MAX

14-9-2017

| 595 x bekeken | 0 reacties
4
Te gast: Ivo Niehe, Anne-Mieke Ruyten, Hugo Haenen, Diederik Jekel en Maarten Baas. Het is uniek in Nederland, een voorstelling waarin acteurs met het syndroom van Down op de planken staan. Maar Ivo Niehe flikt het; met de voorstelling Drs. Down. Geïnspireerd op het levensverhaal van de Spaanse Pablo Pineda Ferrer. Ivo Niehe en een aantal hoofdrolspelers zijn in de studio.

Maarten Baas wordt gezien als de grootste Nederlandse ontwerper van dit moment. Hij verkocht werk aan Brad Pitt en Kanye West, er verscheen een boek over zijn werk en hij heeft momenteel een solotentoonstelling in het Groninger Museum.

En Diederik Jekel is voor het programma 'De Kennis van Nu' op zoek naar de beste plekken van Nederland. Hij vertelt waar hij precies naar zoekt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anne-Mieke Ruyten, Brad Pitt, Diederik Jekel, Hugo Haenen en Ivo Niehe te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Uniek in Nederland: Drs. Down werd uitgezonden op donderdag 14 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie