Uitzending
Tijd voor MAX - Rotterdamse Oase Bar
Tijd voor MAX - Rotterdamse Oase Bar

Rotterdamse Oase Bar

Tijd voor MAX

6-9-2017

| 562 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast zijn onder meer Joke Bruijs, Gerard Cox, Jacques Herb, Ron Brandsteder, Dokter Ted van Essen en Gertjan Kiers. Joke Bruijs en Gerard Cox zijn te gast. Zij brachten vorig jaar met hun theatershow de roemruchte Rotterdamse Oase Bar weer tot leven. Na het grote succes kon een vervolg niet uitblijven. De Oase Bar geeft een feestje gaat dan ook 8 september 2017 in première in de Doelen.

Jacques Herb, Ron Brandsteder en Mini & Maxi vergezellen Joke en Gerard tijdens hun bezoek aan de studio. Samen zullen zij de Scheveningse boulevard op z’n kop zetten met een muzikaal optreden.

Er wordt vanaf de kust uitgezonden, dus wordt er uiteraard ook aandacht besteed aan het 100-jarig bestaan van de Reddingsbrigade.

Dokter Ted van Essen komt vertellen over het jaar waarin zich de eerste cholera-epidemie voordeed, een gebeurtenis waarbij Scheveningen een grote rol speelde.

Tot slot komt ook Gertjan Kiers langs. Zijn doel is om consumenten meer kennis over het product vlees bij te brengen, zodat zij ook eens voor de minder courante delen van dieren gaan kiezen. Gertjan heeft een boek over dit onderwerp geschreven: De Vleesbijbel. Tevens zal hij zorgen voor een smakelijke verrassing.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gerard Cox, Jacques Herb, Joke Bruijs en Ron Brandsteder te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Rotterdamse Oase Bar werd uitgezonden op donderdag 7 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie