Uitzending
Tijd voor MAX - André van Duin over Heel Holland Bakt
Tijd voor MAX - André van Duin over Heel Holland Bakt

André van Duin over Heel Holland Bakt

Tijd voor MAX

5-9-2017

| 480 x bekeken | 0 reacties
5
André van Duin over Heel Holland Bakt, Jan van Heel over het Kurhaus en een optreden van The Real Thing. Op zondag 3 september 2017 wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt uitgezonden. André van Duin komt deze aflevering bespreken.

Dat is echter niet de enige reden waarom André langskomt. Hij stond namelijk ooit in het voorprogramma van The Rolling Stones, voorafgaand aan hun optreden in het Kurhaus. Jan van Heel was op dat moment de dienstdoende portier. Ook hij komt langs om anekdotes te delen over de geschiedenis van het beroemde badhuis.

Tot slot is ook de beroemde Britse band The Real Thing te gast. Zij zullen onder andere hun grote hit: 'You to me are everything' ten gehore brengen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was André van Duin te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel André van Duin over Heel Holland Bakt werd uitgezonden op dinsdag 5 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie