Uitzending
Tijd voor MAX - In het teken van Amref Flying Doctors

In het teken van Amref Flying Doctors

Tijd voor MAX

23-4-2022

| 348 x bekeken | 0 reacties
7
Deze uitzending staat volledig in het teken van Amref Flying Doctors.

Schrijfster Saskia Noort is ambassadeur van Amref Flying Doctors en is naar Tanzania afgereisd om het werk van Amref Flying Doctors met eigen ogen te bekijken.

Nanneke Nix werkt voor Amref Flying Doctors. Ze vertelt wat het grootste probleem is in Afrika op het gebied van de zorg.

Jelle Stekelenburg heeft jarenlang als tropenarts in Afrika gewerkt. Hij vertelt over zijn ervaringen als arts in Afrika.

Alain Clark treedt op: hij heeft speciaal voor de zorghelden in Afrika een nummer geschreven.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Alain Clark en Saskia Noort te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel In het teken van Amref Flying Doctors werd uitgezonden op zaterdag 23 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten