Uitzending
Tijd voor MAX - Koningsdag 2022 vanaf Paleis Soestdijk

Koningsdag 2022 vanaf Paleis Soestdijk

Tijd voor MAX

27-4-2022

| 427 x bekeken | 0 reacties
7
Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen woensdag 27 april Studio 23 voor de tuin van Paleis Soestdijk. In de keuken staan Robčrt van Beckhoven en Janny van der Heijden, om heerlijk eten met een koninklijk randje te bereiden. Aan tafel zit koningshuisdeskundige Josine Droogendijk, met haar bespreken Sybrand en Martine onder andere het bezoek van de koning aan Maastricht. Ook schuift Dieuwertje Blok aan om te vertellen over de documentaire die ze maakte over koningin Wilhelmina. Verder veel persoonlijke verhalen en natuurlijk optredens. Op het podium staat de cast van Dagboek van een herdershond en The 100 Voices of Gospel komen zingen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Dieuwertje Blok te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Koningsdag 2022 vanaf Paleis Soestdijk werd uitgezonden op woensdag 27 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten