Uitzending
Tijd voor MAX - De Four Freedom Awards worden uitgereikt

De Four Freedom Awards worden uitgereikt

Tijd voor MAX

20-4-2022

| 271 x bekeken | 0 reacties
7
De Four Freedom Awards worden uitgereikt; een soort Nobelprijs voor de Vrede. Sander de Kramer won hem vorig jaar voor zijn werk in Sierra Leone.

In Nederland zijn er zo'n 600.000 huishoudens die zeer grote schulden hebben. De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving pleit voor een plan om deze mensen te helpen. Eefke Postma leefde jarenlang met een zeer grote schuld en doet haar verhaal.

Paul van de Water over zijn nieuwe boek Foute vrouwen; verhalen waarin vrouwen op enige wijze samenwerkten met de bezetter in de Tweede Wereldoorlog.

Kiki Schippers over haar nieuwe voorstelling Meer. Ze treedt ook op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Sander de Kramer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De Four Freedom Awards worden uitgereikt werd uitgezonden op woensdag 20 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten