Uitzending
Tijd voor MAX - Feyenoord speelt halve finale Conference League

Feyenoord speelt halve finale Conference League

Tijd voor MAX

28-4-2022

| 227 x bekeken | 0 reacties
7
Oud-Feyenoordspeler en stadionspeaker Peter Houtman geeft een voorbeschouwing op de halve finale in de Conference League: Feyenoord - Olympique Marseille.

De tweede film van de succesvolle serie Downton Abbey is in premičre gegaan: A New Era. Te gast is filmkenner Charlotte Bouman

Harry Davids was in de Tweede Wereldoorlog nog maar een baby toen hij als onderduiker in een nieuw gezin terecht kwam. Achterkleinkind Thomas Sijtsma spoorde hem op en schreef het boek Verloren oorlogskind.

Giovanca Ostiana presenteert (samen met Carrie ten Napel) de liveshow Concert for Change.

Elske DeWall treedt op.

Yannis Vrasidas staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Giovanca Desire Ostiana en Peter Houtman te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Feyenoord speelt halve finale Conference League werd uitgezonden op donderdag 28 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten