Uitzending
Tijd voor MAX - Hans Böhm

Hans Böhm

Tijd voor MAX

15-10-2008

| 1033 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: wat vertellen uw dromen?
Iedereen heeft ze, dromen. Van mooie dromen slaapt u prettiger. Nachtmerries houden u misschien wel nachten uit uw slaap. Maar wat zijn dromen en wat vertellen ze ons? In Tijd voor MAX praten we over de betekenis van dromen.

Verder in Tijd voor MAX

- Aflevering 5 van de reis Dwars door Denemarken
- Een reportage over Vrienden van Vroeger
- Treedt Jeff van Vliet voor ons op

Gast van de dag is Hans Böhm. Hij is schaker en expert in eindspelstudies. Van TV kennen we hem voornamelijk van het programma Ook dat nog! Sinds kort bestaat het fonds HHH luisterverhalen. Een fonds voor het produceren van luisterverhalen voor mensen die het even moeilijk hebben. In Tijd voor MAX vertelt Hans over zijn betrokkenheid bij dit fonds.
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hans Böhm is uitgezonden op woensdag 15 oktober door MAX. Te gast was Hans Böhm. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Vandaag in Tijd voor MAX: wat vertellen uw dromen? Iedereen heeft ze, dromen. Van mooie dromen slaapt u prettiger. Nachtmerries houden u misschien wel nachten uit uw slaap. Maar wat zijn dromen en wat vertellen ze ons?…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten