Uitzending
Tijd voor MAX - Marc Klein Essink en Bill van Dijk

Marc Klein Essink en Bill van Dijk

Tijd voor MAX

23-10-2008

| 1329 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd van MAX: 'De kinderen van Putten'
De herinnering aan de razzia van Putten in oktober 1944 is onuitwisbaar. Ruim 600 mannen worden opgepakt en via kamp Amersfoort op transport gesteld naar Duitsland. Slechts 48 mannen keren terug. In het boek De kinderen van Putten vertellen nabestaanden hun herinneringen. In Tijd voor MAX praten wij hierover.

Verder in Tijd voor MAX

- 60 jaar de 2CV, de 'lelijke eend'
- Een reportage over een heuse thuisbioscoop
- De hoelahoep is weer helemaal in!
- Rick Moorman brengt de kleren weer aan de man

Te gast zijn Marc Klein Essink en Bill van Dijk. Beide hebben een heel verschillende carrière achter de rug. Is de één vooral bekend van TV zo kennen we de ander met name van theater. Momenteel staan ze beide in de voorstelling De Batavia. In Tijd voor MAX vertellen zij hierover.

Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Marc Klein Essink en Bill van Dijk is uitgezonden op donderdag 23 oktober door MAX. Te gast waren Marc Klein Essink en Bill van Dijk. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten