Uitzending
Tijd voor MAX - Coco de Meyere

Coco de Meyere

Tijd voor MAX

16-10-2008

| 1710 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd van MAX: wel of niet dement?
Wat doe je als je op 62-jarige leeftijd onterecht bent opgenomen in een gesloten inrichting? Martin Bakx overkwam dit. Hem werd verteld dat hij lijdt aan dementie. Dit bleek een foute diagnose. Martin schreef er een boek over met de titel, Dement... of niet?, wat vanaf morgen, 17 oktober 2008, te bestellen is. In Tijd voor MAX vertelt hij over dit ongelooflijke verhaal.

Verder in Tijd voor MAX

- Start van de nieuwe serie MAX Maakt Mogelijk
- Een reportage over een Legoverzamelaar
- Komt Suus Ruis vertellen over haar debuutroman
- Koken de Dekselse Dames in het kader van Wereldvoedseldag

Te gast is Coco de Meyere. Zij is ooit begonnen als styliste/kledingexpert. Ze was onder andere twaalf jaar lang styliste voor Linda de Mol. Nu is Coco de Meyere feelgood expert. Haar nieuwe boek met de titel De kracht van verandering ligt vanaf september 2008 in de winkels. In Tijd voor MAX praten wij met Coco hierover.

Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Coco de Meyere is uitgezonden op donderdag 16 oktober door MAX. Te gast was Coco de Meyere. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Vandaag in Tijd van MAX: wel of niet dement? Wat doe je als je op 62-jarige leeftijd onterecht bent opgenomen in een gesloten inrichting? Martin Bakx overkwam dit. Hem werd verteld dat hij lijdt aan dementie. Dit bleek…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten