Uitzending
Tijd voor MAX - Maik de Boer

Maik de Boer

Tijd voor MAX

7-10-2008

| 991 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag in Tijd voor MAX: veroorzaker van longontsteking
Jaarlijks overlijden veel ouderen aan longontsteking, meningitis of bloedvergiftiging als gevolg van een pneumokokken-infectie. De infectie treedt doorgaans op bij verminderde weerstand. Deze maand start een grootschalig onderzoek naar een nieuw medicijn, vaccinatie, wat preventief moet werken tegen pneumokok-infectie. In Tijd voor MAX praten we hierover.

Verder in Tijd voor MAX

- Hebben we het over kinderen van gedetineerden
- Nemen we de actuele bladen met u door
- En hebben we weer bijzondere reportages in onze Regio-Reportage

Gast van de dag is Maik de Boer. Menig bekende Nederlander wordt door hem gekleed, maar bij het grote publiek is hij vooral bekend als stylist van het programma Looking Good. Inmiddels is Maik de Boer een nieuwe weg in geslagen. Hij heeft zijn eigen grote maten kledinglijn ontworpen. In Tijd voor MAX vertelt hij hierover en laten we exclusief zijn kleding zien!

Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Maik de Boer is uitgezonden op dinsdag 7 oktober door MAX. Te gast was Maik de Boer. De presentatie was in handen van Martine van Os en Sybrand Niessen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee