Uitzending
Tijd voor MAX - Tim Knol treedt op!

Tim Knol treedt op!

Tijd voor MAX

31-3-2020

| 751 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag op 30 maart, worden door het kabinet de maatregelen tegen het coronavirus verlengd: later op de avond zal premier Rutte hierover berichten. In Tijd voor MAX kijken we samen met politiek commentator Kees Boonman vast vooruit op deze persconferentie.

Tim Knol las een gedicht van een goede vriendin over de situatie waar we nu allemaal in zitten. Hij raakte geÔnspireerd en maakte er een lied over. In Tijd voor MAX brengt hij het ten gehore!

Als de corona-maatregelen vanavond worden verlengd door het kabinet, heeft dat grote impact op het gezinsleven. Hoe houd je alle ballen in de lucht? Orthopedagoog MariŽlle Beckers vertelt.

Aart Molendijk, directeur van basisschool De Wegwijzer spreekt zijn verwachtingen uit over de verlenging van de 6 april- maatregelen. Wat heeft een verlenging voor consequenties voor de basisschoolleerlingen?

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tim Knol en Kees Boonman te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Tim Knol treedt op! werd uitgezonden op dinsdag 31 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie