Uitzending
Tijd voor MAX - Een optreden van Shirma Rouse

Een optreden van Shirma Rouse

Tijd voor MAX

22-9-2020

| 196 x bekeken | 1 reacties
6
Tara Boxman is een van de drie finalisten van de verkiezing Rotterdamse Zakenvrouw van 2020. Ze moest heel hard knokken om zover te komen. Hier schreef ze een boek over. * De maand september staat in het teken van de campagne Senioren en veiligheid en ambassadeur Kees Hulst heeft een aantal filmpjes gemaakt. Deze keer over hulpvraagfraude via WhatsApp. Cybercrime-rechercheur Yoanne Spoormans schuift aan met Wanda Cohen, die is opgelicht. * Ton van der Velden en Joygill Rack over Onder 1 dak. Hierin gaan babyboomers en millennials het experiment aan. Wat leren deze generaties van elkaar? * Shirma Rouse komt optreden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Kees Hulst en Shirma Rouse te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een optreden van Shirma Rouse werd uitgezonden op dinsdag 22 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee