Uitzending
Tijd voor MAX - Simone van der Vlugt: 25 jaar in het vak

Simone van der Vlugt: 25 jaar in het vak

Tijd voor MAX

18-9-2020

| 148 x bekeken | 0 reacties
6
Simone van der Vlugt zit dit jaar 25 jaar in het vak. Samen vieren we haar jubileum en ze vertelt over haar nieuwe boek: De Kaasfabriek. * Ben Cramer en Dries Roelvink zijn al 35 jaar heel goede vrienden. En dat jubileum mag gevierd worden. Samen treden ze op. * Vandaag is de 17e editie van de 'NOC-NSF Nationale Sportweek' in Nieuwegein geopend door kickbokser Rico Verhoeven. Topvolleybalster Celeste Plak is ambassadeur van de actieweek die meer mensen aan het sporten moet krijgen. * Met politiek commentator Kees Boonman bespreken we het laatste politieke nieuws.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ben Cramer, Dries Roelvink, Kees Boonman en Simone van der Vlugt te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Simone van der Vlugt: 25 jaar in het vak werd uitgezonden op vrijdag 18 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee