Uitzending
Tijd voor MAX - Adelheid Roosen over Wereld Alzheimer Dag

Adelheid Roosen over Wereld Alzheimer Dag

Tijd voor MAX

21-9-2020

| 144 x bekeken | 0 reacties
6
Aan creativiteit ontbreekt het niet bij Mart Visser. Is hij niet druk met het ontwerpen van nieuwe kleding of het maken van nieuwe kunst, dan broedt hij wel op mooie banken en stoelen. En dat laatste resulteert in een nieuwe eigen meubelcollectie. * Op zaterdag 19 september is het World Cleanup Day: de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar. Ruim 180 landen doen mee aan het opruimen van zoveel mogelijk zwerfaval. Bioloog Auke-Florian Hiemstra droeg ook zijn steentje bij. * Op maandag 21 september is het Wereld Alzheimerdag. Een op de vijf mensen krijgt dementie. Adelheid Roosen was twaalf jaar mantelzorger voor haar moeder en zet zich al jaren in voor menselijke zorg bij dementie. * Renée van Wegberg brengt met haar nieuwe muzikale voorstelling een ode aan Nederlandse zangeressen. Ze geeft vast een voorproefje.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Adelheid Roosen, Mart Visser en Renée van Wegberg te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Adelheid Roosen over Wereld Alzheimer Dag werd uitgezonden op maandag 21 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee