Uitzending
Tijd voor MAX - Solomon Bockarie en zijn liefde voor atletiek

Solomon Bockarie en zijn liefde voor atletiek

Tijd voor MAX

17-9-2020

| 165 x bekeken | 0 reacties
7
De dierentuinen moeten reorganiseren om niet om te vallen. In Engeland is de eerste al permanent gesloten. Patrick van Veen werkt bij de Apenheul, die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD). Hij komt erover vertellen. * Morgen is een bijzondere dag voor Olga Zuiderhoek, want dan krijgt zij de Career Achievement Award uitgereikt op het internationale filmfestival Film by the Sea. En dat is welverdiend, want Olga heeft in de Nederlandse toneel-, film- en televisiewereld een lange lijst aan memorabele vertolkingen op haar naam staan. * Fred Delfgaauw is een succesvol theatermaker in de sector beeldend theater en kreeg 3 augustus te horen dat hij geen subsidie meer krijgt van het Fonds Podiumkunsten. Wat een grote verrassing is, niet alleen voor Fred zelf, maar voor vele collega's en theaters. * Solomon Bockarie is een van de beste Nederlandse sprinters. Hij groeide op in Sierra Leone, waar hij in de jaren negentig tijdens de burgeroorlog de meest verschrikkelijke dingen meemaakte. Maar in zijn geboorteland ontdekte hij ook de liefde voor atletiek. Over zijn jeugd, zijn topsportcarričre, de komst naar Nederland en zijn olympische droom is er nu het boek 'Solo' geschreven. Solomon schuift samen met de auteur Hugo Verkley aan.* Buddy Vedder en Vajčn van den Bosch gaan de hoofdrollen spelen in Murder Ballad, een bewerking van de gelijknamige Amerikaanse musical die in 2013 zijn premičre beleefde. Beiden zijn te gast en treden voor ons op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Buddy Vedder, Fred Delfgaauw en Olga Zuiderhoek te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Solomon Bockarie en zijn liefde voor atletiek werd uitgezonden op donderdag 17 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee