Uitzending
Tijd voor MAX - Lalala met Janne Schra

Lalala met Janne Schra

Tijd voor MAX

19-2-2019

| 491 x bekeken | 0 reacties
6
Zangeres Janne Schra komt vertellen over haar theatertournee 'Lalala Love' waarmee ze vanaf maart het land in gaat. Het is een persoonlijke voorstelling waarin Janne’s liefde voor muziek uit vervlogen tijden centraal staat. Bij ons licht ze haar keuzes toen en ze geeft een voorproefje.

Verder schuift Mariëlle van Uitert, fotografe in conflictgebieden, bij ons aan. De Zilveren Camera-winnares was ook dit jaar weer genomineerd voor deze prestigieuze prijs in de categorie nieuws internationaal voor haar serie 'Moordstad Ciudad Juarez'.

Tim en Wart Kamps praten over de telefilm 'Het Irritante Eiland'. De broers zijn verantwoordelijk voor het scenario van de film.

In de keuken Emina Zorlak. Ze is de kracht achter de schermen van 'Kook mee met MAX'. En krijgt nu ook haar eigen programma bij RTV Utrecht: 'De keuken van Utrecht'. Waar ze opzoek gaat naar de herkomst van producten die we dagelijks in onze keuken gebruiken.

En het kan gebeuren dat je nietsvermoedend gaat slapen en halverwege de nacht plotseling wakker wordt van een hevige pijn in één van je gewrichten, meestal die van de grote teen. Dat zou op een aanval van jicht kunnen wijzen, een aandoening die bovendien aan een opmars bezig lijkt te zijn. Onze vaste huisarts Ted van Essen legt uit wat het is.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Janne Schra te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Lalala met Janne Schra werd uitgezonden op dinsdag 19 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie